CLAGE  – LÄPIVIRTAUSVEDENLÄMMITTIMET

Lämmintä vettä helpolla tavalla

LÄMMINTÄ VETTÄ MIHIN VAIN

CLAGE tarjoaa mainion ratkaisun juoksevan lämpimän veden saantiin paikoissa, joihin ei tule lämminvesiputkia. Käytä sitä  WC:ssä, keittiössä, suihkussa, autotallissa, varastohallissa, mökillä, venevajassa, puutarhavajassa, ulkojuhlissa, …

Tarvitaan ainoastaan kylmä painevesi, sähkövirta ja CLAGE, joka liitetään kätevästi kylmän veden putkeen ja kytketään sähköverkkoon. Helpoimmassa tapauksessa vain töpseli seinään, niin lämmintä vettä on saatavissa rajattomasti!

SÄÄSTÄÄ VETTÄ, ENERGIAA JA LUONTOA

CLAGE on alipaineperiaatteella toimiva läpivirtauslämmitin.
Se käynnistyy, kun vesihana kierretään auki, ja lämmintä vettä virtaa lähes välittömästi ilman esilämmitysaikaa. Kun hana suljetaan, myös lämmittimen sähkövirta katkeaa, eikä aiheuta veden hävikkiä. Energian säästö merkitsee myös luonnon säästymistä. Hanan erikoissuutin hajauttaa veden hienojakoiseksi suihkuksi, jolloin vettä säästyy tuntuvasti riittoisuuden kärsimättä.

Miksi puhdistaa juomavettä?

Vesi lähtee puhdistuslaitokselta puhdistettuna. Melkein kaikilla paikkakunnilla lähtevään veteen lisätään klooria. Matkan varrella veteen saattaa liueta putkistosta esimerkiksi ruostetta ja kuolleisiin kulmiin kertyneitä bakteereja. Pahimmissa tapauksissa kunnalliseen veteen on päässyt ulosteperäisiä bakteereja. Näissä tilanteissa turvanasi toimii Eco-Filter – juomavesisuodatin.

Eco-Filter 0,1U ominaisuudet

Keraaminen kalvosuodatus

Keraamiset kalvoputket ovat suodattimen sydän sekä suodatuksen ensimmäinen vaihe. Tässä vaiheessa suodatetaan jo 0,1 mikronin tarkkuudella vettä.

Aktiivihiili kookoksesta.

Suodatuksen toinen vaihe koostuu aktiviihiilipatruunasta. Se poistaa vapaan ja sitoutuneen kloorin. Tämä vaihe poistaa myös vieraat hajut vedestä ja parantaa veden makua.
Koska hiili sijaitsee vasta keraamisten kalvojen jälkeen, siihen ei kerry bakteerejä, ruostetta ja muita haitta-aineita. Tästä johtuen aktiivihiilipatruunaa tarvitsee vaihtaa vain 2 vuoden välein.

Ruostumaton teräs

Suodatinkotelo ja sen osat ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä (AISI 304).

Liittimet

Liitimien kierteet ovat yleistä kokoa 1/2″. Tämä varmistaa yhteensopivuuden lähes kaikkiin käytössä oleviin putkistoihin. 

Puhdistettu vesi

Puhdistettulla vedellä on oma lähtöliitin josta vesi menee suoraan juomavesihanaan.

KEITTIÖ

Kunnan veden puhdistat kompaktilla tiskiallaskaappiin asennettavalla mallilla

VENE JA MATKAILUAUTO

Puhdistaa tehokkaasti makeanvedensäiliön veden
juomakelpoiseksi ylimääräisiltä aineilta ja hajuilta

MÖKKI JA OMAKOTITALO

Meiltä myös sopivat ratkaisut koko talon vesille,
osaksi suodatusjärjestelmän kokonaisuutta

TEOLLISUUS

Ota yhteyttä – rakennetaan yhdessä kestävämpää tulevaisuutta!