ECO-FILTERING juomavedensuodatin

Mutta Suomessahan vesi on puhdasta?

TOTTA! Suomen luonto on ainutlaatuinen ja vesi on täällä erinomaista. Tuhansien järvien maassa asuu tutkimusten mukaan maailman onnellisin kansa ja se on helppo uskoa. Olemme tottuneet puhtaaseen veteen ja siihen, että janon voi huoleti sammuttaa hanavedellä. Mutta veteen saatetaan lisätä klooria sekä hyväänkin veteen joutuu epäpuhtauksia kuten, raskasmetalleja ja bakteereja esim. putkistoista.

Eco-Filtering on kestävän kehityksen periaatteita noudattaen kehittämämme vedenpuhdistin, joka puhdistaa veden epäpuhtauksista tehokkaasti, ekologisesti ja huolettomasti, ja kestää vuosikymmeniä. Tutustu tarkemmin täällä ja tilaa omasi nyt, tarjoat jatkossa aina puhdasta ja herkullisen makuista vettä ympärillesi. Vesi on parhaimmillaan puhdasta.  

Eco-Filtering on vuosien tuotekehittelyn tulos ja yksi markkinoiden pitkäkestoisimmista suodattimista juomaveden puhdistamiseen. Teknologian ydin piilee keraamisissa suodatinputkissa (membraaneissa). Eco-Filtering -suodattimen yksi parhaista ominaisuuksista on, että keraamiset suodattimet ovat lähes elinikäiset eikä niitä tarvitse vaihtaa, näin ei synny turhaa jätettä. Ainutlaatuinen, pieni ja tehokas Eco-Filtering 0.1U -juomavesisuodatin puhdistaa (niin kuin mikä tahansa ultrasuodatin) vedestäsi mm. kloorin, bakteerit, ruosteen ja raskasmetallit. Mutta vain Eco-Filteringin kanssa sinun ei tarvitse miettiä ja muistaa jatkuvia patruunan vaihtoja ja ostoja.


Keraamisen kalvon toiminta-aika on yli

10 vuotta

ilman patruunan vaihtoaPuhdasta vettä

kotiin, mökille, veneelle, toimistoon, ravintolaan, lääkäriasemillePieni koko

Tehokas puhdistajaPuhdistus tehokkuus

0,1 mikroniaAsennus

tunnissaPuhdistaa mm. kloorin ja

99,9 % bakteereista


pointer

Aktiivihiilisuodatin

Kookkoshiili poistaa tehokkaasti vedestä hajut sekä kloorin

pointer

Keraaminen ultrafiltteri

Ultrasuodatusyksikkö koostuu 20 ontosta keraamisesta kalvosuodattimesta

pointer

Universaali liitäntä

 

pointer

Ruostumatonta terästä

AISI 304 elintarvike sopiva teräslaji

pointer

Puhdistaa tehokkaasti

Eco-filtering suodattimet puhdistaa erittäin tehokkaasti vedestä epäpuhtaudet mm. bakteerit, roskat, kloorin.

 

 

 

Miksi puhdistaa juomavettä?”

Vesi lähtee puhdistuslaitokselta puhdistettuna. Melkein kaikilla paikkakunnilla lähtevään veteen lisätään klooria. Pitkän matkan varrella veteen yleensä liukenee putkistosta esimerkiksi ruostetta, raskasmetalleja ja seinämiin sekä kuolleisiin kulmiin kertyneitä bakteereja ja orgaanista ainetta. Nykyään vedessä on myös lääkejäämiä ja mikromuovia. Pahimmassa tapauksessa kunnalliseen veteen on päässyt ulosteperäisiä bakteereja, jotka aiheuttavat äkillisiä suolistosairauksia. Näissä tilanteissa turvanasi toimii Eco-Filtering – juomavesisuodatin.

ECO-FILTERING 0.1U OMINAISUUDET

KERAAMINEN KALVOSUODATUS

Keraamiset kalvoputket ovat suodattimen sydän, sekä suodatuksen ensimmäinen vaihe. Tässä vaiheessa suodatetaan jo 0,1 mikronin tarkkuudella vettä. Keraaminen kalvosuodatin on materiaalina hyvin kestävä, eikä vahingoitu sen pinnalle osuvasta ja kertyvästä liasta. Tästä johtuen keraamisia kalvoja ei tarvitse vaihtaa, vaan niille tehdään pesuhuolto. Pesukertojen tiheys riippuu veden laadusta. Pesukestävyys on yli 10 vuotta.

AKTIIVIHIILI KOOKOKSESTA

Suodatuksen toinen vaihe koostuu aktiviihiilipatruunasta. Se poistaa vapaan ja sitoutuneen kloorin. Tämä vaihe poistaa myös vieraat hajut vedestä ja parantaa veden makua. Koska hiili sijaitsee vasta keraamisten kalvojen jälkeen, siihen ei kerry bakteerejä, ruostetta ja muita haitta-aineita. Tästä johtuen aktiivihiilipatruunaa tarvitsee vaihtaa vain 2 vuoden välein.

RUOSTUMATON TERÄS

Suodatinkotelo ja sen osat ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä (AISI 304).

LIITTIMET

Liitimien kierteet ovat yleistä kokoa 1/2″. Tämä varmistaa yhteensopivuuden lähes kaikkiin käytössä oleviin putkistoihin.

PUHDISTETTU VESI

Puhdistettulla vedellä on oma lähtöliitin josta vesi menee suoraan juomavesihanaan..

HELPPO ASENNUS LAVUAARIN ALLE

Helposti luettava käyttöoppaamme opastaa sinut vaihe vaiheelta asennusprosessin läpi.
Eco-Filtering 0.1U on nerokas ratkaisu vesijohtoveden puhdistamiseen ja on tarpeeksi pieni, jotta se mahtuu suoraan pesualtaasi alle, viemättä ylimääräistä säilytystilaa.

SUODATIN PESTÄÄN JA UUDELLEENKÄYTETÄÄN

Kun huomaat, että veden virtaus on merkittävästi heikentynyt, avaa suodatin ja pese keraamiset suodattimet harjalla. Asenna kuivatettu suodatin takaisin paikoille ja jatka huoletonta käyttöä.

KEITTIÖ

Kunnan veden puhdistat kompaktilla tiskiallaskaappiin asennettavalla mallilla

VENE JA MATKAILUAUTO

Puhdistaa tehokkaasti makeanvedensäiliön veden juomakelpoiseksi ylimääräisiltä aineilta ja hajuilta

MÖKKI JA OMAKOTITALO

Meiltä myös sopivat ratkaisut koko talon vesille, osaksi suodatusjärjestelmän kokonaisuutta

TEOLLISUUS

Ota yhteyttä – rakennetaan yhdessä kestävämpää tulevaisuutta!