CLAGE-LÄPIVIRTAUSLÄMMITTIMET KÄYTTÖVEDELLE

22.06.2020

 

CLAGE GmbH on saksalainen yritys joka on erikoistunut pienien mutta tehokkaiden sähkökäyttöisten vedenlämmittimien tuotantoon ja jakeluun – jo vuodesta 1951.


 CLAGE tarjoaa ratkaisun juoksevan lämpimän veden saantiin myös paikoissa, joihin lämminvesiputkien asennus on hankalaa. Tarvitaan ainoastaan kylmä painevesi, sähkövirta – ja CLAGE. Läpivirtauslämmitin liitetään kylmän veden putkeen ja kytketään sähköverkkoon. Helpoimmassa tapauksessa vain töpseli seinään.


Läpivirtauslämmitintä voidaan käyttää pitkien lämpimän veden linjojen vetämisen sijasta esimerkiksi työmaan parakeissa, taukotuvissa, konttitoimistoissa, autotalleissa, omakotitaloissa, veneissä, mökeissä, junissa, toimistoissa ja yleisissä tiloissa.
CLAGE:n läpivirtauslämmitin toimii alipaineperiaatteella. Se käynnistyy, kun vesihana kierretään auki, ja lämmintä vettä virtaa lähes välittömästi, ilman esilämmitysaikaa. Kun hana suljetaan, myös lämmittimen sähkövirta katkeaa.


Energian säästö merkitsee myös luonnon säästymistä. Vedensäästöä edesauttaa myös hanan erikoissuutin, joka hajauttaa veden hienojakoiseksi suihkuksi. ​​​​​​​