CLAGE läpivirtausvedenlämmittimet

Lämmintä vettä helpolla tavalla

LÄMMINTÄ VETTÄ MIHIN VAIN

CLAGE tarjoaa mainion ratkaisun juoksevan lämpimän veden saantiin paikoissa, joihin ei tule lämminvesiputkia. Käytä sitä WC:ssä, keittiössä, suihkussa, autotallissa, varastohallissa, mökillä, venevajassa, puutarhavajassa, ulkojuhlissa, …

Tarvitaan ainoastaan kylmä painevesi, sähkövirta ja CLAGE, joka liitetään kätevästi kylmän veden putkeen ja kytketään sähköverkkoon. Helpoimmassa tapauksessa vain töpseli seinään, niin lämmintä vettä on saatavissa rajattomasti!

SÄÄSTÄÄ VETTÄ, ENERGIAA JA LUONTOA

CLAGE on alipaineperiaatteella toimiva läpivirtauslämmitin. Se käynnistyy, kun vesihana kierretään auki, ja lämmintä vettä virtaa lähes välittömästi ilman esilämmitysaikaa. Kun hana suljetaan, myös lämmittimen sähkövirta katkeaa, eikä aiheuta veden hävikkiä. Energian säästö merkitsee myös luonnon säästymistä. Hanan erikoissuutin hajauttaa veden hienojakoiseksi suihkuksi, jolloin vettä säästyy tuntuvasti riittoisuuden kärsimättä.

 

RUNSAASTI VAIHTOEHTOJA

CLAGE:n vedenlämmitinvalikoimassa on monia malleja. Sarjan pieninkin malli (3,5kW) tuottaa 35° vettä kaksi litraa minuutissa, mikä riittää mainiosti tehokkaaseen käsien pesuun. Sarjan tehokkain (27kW) tuottaa lämmintä vettä 13,8 litraa minuutissa.

Valitse sopivin lämmitin

CLAGE:n hallinta onnistuu myös langattomalla kaukosäätimellä tai Smart Control -sovelluksen avulla.

PIENI KOKO JA TYYLIKÄS ULKOASU

Yhteistä kaikille malleille on pieni koko ja tyylikäs ulkoasu. CLAGE on tämänkin vuoksi helppo asentaa: mahtuu ahtaisiinkin tiloihin, eikä sitä tarvitse mitenkään piilotella!

KEITTIÖ

Lämmitä vettä esim. kesäkeittiössä, ulkojuhlissa

VENE JA MATKAILUAUTO

Pienimmät laitteet toimivat tavallisella pistokkeella

MÖKKI JA OMAKOTITALO

Löytyy myös sopivat ratkaisut koko talolle

TEOLLISUUS

Ota yhteyttä – rakennetaan yhdessä kestävämpää tulevaisuutta!